Spoločenský a svadobný účes– nevyhnutnosť dokonalého výzoru

04.11.2010 10:57

Chystáte sa na promócie, ples, oslavu jubilea, priateľkinu svadbu, do divadla, kina alebo inú spoločenskú príležitosť?

 

Potom si určite viete predstaviť ten zmätok, ktorý sa odohráva v každej z nás.Samozrejme každá chceme vyzerať bezchybne a všetkých prítomných očariť. Jednoducho byť hviezdou.

 

 

 Treba zvoliť vhodné šaty, topánky, módne doplnky, make-up a v neposlednom rade je dôležité, zladiť sa s partnerom.

 

 

 

Ak máte krátke vlasy a želáte si na vašom večierku dlhé nevadí máme pre Vás radu ako si vlásky predlžiť v priebehu pár minút príčeskom Clip-in , buďte ešte krajšia.Z vašich krátkych vlasov budú dlhé , z tenkých objemne a silne.

 

Stanete sa zmyselnou ženou s úžasnými prirodzene vyzerajúcimi vlasmi a to len za pár minút. Clip in príčesky z ľudských prírodných vlasov  sa dajú  farbiť, žehliť, natáčať môžete s nimi zaobchádzať  ako z vlasatými vláskami.

 

Systém predlžovania vlasov Clip in patrí medzi najžiadanejší, najšetrnejší a najbezpečnejší spôsob, ako predĺžiť­­­ a zahustiť vlasy. Clip in príčesky si zapracujete k vlasom sama doma alebo vám príčesky môže zapracovať vaša kaderníčka. Celková doba úpravy je cca: 10 minút. Clip- in je najjednoduchší , najrýchlejší a najlacnejší spôsob predlžovania vlasov.


 

Jednotlivé pramienky sa upevňujú k Vašim vlasom pukačka mi, klipsami, ktoré spoľahlivo držia , sú veľmi ľahké a dobre sa s nimi manipuluje. Výhodou systému Clip-in je  ,že predlžovače nemusíte nosiť vo vlasoch stále ale len keď potrebujete .

 

 

Zaobstarať si ich môžete v internetovom e_shope .  www.najvlasy.sk